Δωρεάν δείγμα τσαγιού ή μελιού με κάθε παραγγελία

Orange blossom honey

Honey wild herbs & thyme

Honey with nuts

Honey Trio-Set MINI

Honey spoon

Greek Mountain Tea

Terre De Crète - Honey

Αξεσουάρ τσαγιού

Refills

Summer Collection

Carafe sets

Thermos

Δωροκάρτα D' Olympe

Greek Mountain Tea & Mastic

Greek Mountain Tea & Krokos Kozanis

Greek Mountain Tea & Pomegranate Juice

Stainless steel straw set

(FAQ) Do you have a question?

Order

Το τσάι του βουνού είναι ένα βότανο που προέρχεται από το γένος Σιδερίτης (Sideritis scardica). Περισσότερα εδώ: hier

There are two versions as to the origin of the name Sideritis. One is that it got its name because of its ability to heal wounds caused by iron weapons during combat. In the other version, this designation is related to the fact that Greek mountain tea is a rich natural source of iron.

Η Terre D’ Olympe έχει δημιουργήσει μια ειδικά σχεδιασμένη κανάτα Carafe D'Olympe για να μπορείτε να φτιάξετε το τσάι του βουνού πιο εύκολα και να απολαύσετε την υπέροχη γεύση του. Οδηγίες και βίντεο για την προετοιμασία του τσαγιού μπορείτε να δείτε : εδώ .

Πρόκειται για μια κανάτα φτιαγμένη από βοριοπυριτικό γυαλί ώστε να διατηρείται το τσάι του βουνού στην κατάλληλη θερμοκρασία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επίσης, διαθέτει ανοξείδωτο φίλτρο στο στόμιό της που σουρώνει κατευθείαν το τσάι σας. Έτσι, αυτή η ειδικά σχεδιασμένη κανάτα της Carafe D´Olympe διευκολύνει την προετοιμασία του βοτάνου και εξασφαλίζει την απόλαυσή του στη σωστή θερμοκρασία. Περισσότερα εδώ .

Υπάρχουν πολλές επιλογές αν θέλουμε να κάνουμε το τσάι του βουνού ακόμη πιο γευστικό. Μπορούμε να προσθέσουμε λίγες σταγόνες λεμόνι ή πορτοκάλι, φράουλες, βατόμουρα, μέλι, κανέλα, μέντα, τζίντζερ, σιρόπι σφενδάμου και γάλα αμυγδάλου ή καρύδας. Στην Academy D´Olympe θα βρείτε ιδέες καθώς και συνταγές.

Το τσάι του βουνού της Terre D' Olympe καλλιεργείται στα βουνά του Ολύμπου με βιολογικές μεθόδους καλλιέργειας. Φυτεύεται από τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο και από τον Φεβρουάριο έως τον Μάρτιο, ενώ η ομάδα της Terre D’ Olympe το συλλέγει προσεκτικά με τα χέρια τον μήνα Ιούλιο. Αποξηραίνεται σε ειδικά ανοξείδωτα ράφια σε σκιερό μέρος μακριά από το φως και την υγρασία. Στη συνέχεια, συσκευάζεται και διατηρείται με φυσικές μεθόδους.

Στον Όλυμπο φυτρώνει μια ιδιαίτερη ποικιλία τσαγιού με τη λατινική ονομασία sideritis scardica. Το συγκεκριμένο είδος παρουσιάζει σύμφωνα με μελέτες σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες. Στην Academy D´Olympe θα βρείτε σχετικά άρθρα βασισμένα σε πηγές επιστημόνων-μελετητών.

Το τσάι του βουνού της Terre D’ Olympe διαφέρει γιατί δεν είναι προϊόν υπερκαλλιέργειας, αλλά παράγεται στον Όλυμπο με σεβασμό προς το περιβάλλον. Οι καινοτόμες συσκευασίες του και τα ειδικά σχεδιασμένα αξεσουάρ που έχει η Terre D’ Olympe για το τσάι του βουνού το κάνουν να ξεχωρίζει, διευκολύνουν την προετοιμασία του και το κάνουν ακόμη πιο απολαυστικό. Ανακαλύψτε τη συλλογή Τσάι του βουνού εδώ .

Ναι. Το τσάι του βουνού της Terre D’ Olympe διαθέτει πιστοποιήσεις βιολογικού προϊόντος.here.

Yes, gift cards are also a Payment method

In ancient times, mountain tea was used to heal wounds caused by iron weapons in battle. This is where the name “sideritis” comes from. In general, the healing properties of this herb were known in ancient times and people held the mountain tea in high esteem.

Μέσα από επιστημονικές μελέτες έχει αποδειχθεί ότι το τσάι διαθέτει πολλές ιδιότητες που μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση διάφορων παθήσεων. Στην Academy D‘ Olympe θα βρείτε άρθρα βασισμένα σε πηγές επιστημόνων-μελετητών.

Το τσάι του βουνού είναι διαθέσιμο σε δύο συσκευασίες: PETIT (15gr) και GRAND (35gr).

Φυσικά. Η Terre D’ Olympe έχει δημιουργήσει συσκευασίες Refills για τις συσκευασίες PETIT (15gr) και GRAND (35gr) . Έτσι, μπορείτε να υιοθετήσετε μια πιο οικολογική στάση απέναντι στο περιβάλλον και να απολαύσετε το αγαπημένο σας τσάι του βουνού σε καλύτερη τιμή.

Είναι σημαντικό να αποθηκεύουμε το τσάι του βουνού σε σκιερό μέρος και μακριά από υγρασία.

FAQ

COVID-19

Η Terre D’ Olympe λαμβάνει επιπλέον προφυλάξεις για την προστασία της υγείας τόσο κάθε πελάτη όσο και των υπαλλήλων της σύμφωνα με τις οδηγίες του CDC. Περισσότερα εδώ: εδώ

Terre De Crète - Honey from Crete

Terre D'Olympe honey is a delicious pure honey produced in Crete. The Terre De Crète collection is made up of a variety of unique flavors such as honey orange blossom, honey with nuts and Honey from wild herbs & thyme. Discover the collection here

Οι κηρήθρες με τα μελίσσια τοποθετούνται στα βουνά της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα, στα Λευκά Όρη και στις βουνοκορφές των Σφακίων και του Σελίνου.

Μετά την παρέλευση περίπου ενός μήνα συλλέγουμε με εξαιρετική φροντίδα το μέλι που έχει παραχθεί και το συσκευάζουμε.

Honey crystallization is a natural phenomenon in which the honey solidifies in the form of tiny crystals. This process can take one to three months and is related to the glucose content of the honey. The honey out orange blossomfor example, crystallizes quickly because it is rich in glucose.

Για να επανέλθει το μέλι στη ρευστή του κατάσταση, το τοποθετούμε σε ένα δοχείο με ζεστό νερό γύρω στους 40 βαθμούς (μπεν μαρί) ώστε το δοχείο με το μέλι να μην έρθει σε άμεση επαφή με την πηγή θερμότητας και σπάσει. Η χρήση μπεν μαρί σε πιο υψηλή θερμοκρασία μπορεί να επιδράσει αρνητικά στις θρεπτικές ουσίες και στις βιταμίνες που περιέχει το μέλι.

Το ξύλινο κουτάλιτης Terre D’Olympe είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να διευκολύνει το σερβίρισμα του μελιού και να μην αλλοιώνεται ούτε η γεύση ούτε η υφή του μελιού κάθε φορά που το σερβίρουμε. Το ξύλο δεν αντιδράει με το μέλι και η ποιότητά του παραμένει αναλλοίωτη.

Υπάρχουν πολλές συνταγές στις οποίες θα μπορούσαμε να αντικαταστήσουμε τη ζάχαρη με μέλι και έτσι, να υιοθετήσουμε μια πιο υγιεινή διατροφή. Στην Academy D´Olympeθα βρείτε ιδέες καθώς και συνταγές.

Customer Service

Write us an email here

Καλέστε μας

Για Γερμανία Τηλ:+49 (0) 81154199770

Our Brand

Στόχος της Terre D´Olympe είναι να προσφέρει στο κοινό σπάνια βότανα γνωστά από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, ποιοτικό μέλι και απολαυστικά ροφήματα. Περισσότερα εδώ